Jsme rádi, že se pomalu vracíme do běžné otevírací doby a k doposud pěti denní otevírací době od úterý do soboty jsme od dnešního týdne otevřeli i v pondělí. A na co bychom vás rádi pozvali?
Letní teploty příjemně stoupají a s nimi přichází i prázdninová nálada. Všem, kdo milují středomořskou kuchyni, doporučujeme z naše Menu ochutnat čerstvého mořského vlka s mušlemi vongole, česnekovou pěnou a zeleninovou quinoou. Tento krásný, vyvážený chod vás přenese do vašich oblíbených prázdninových destinací a se skleničkou vychlazeného bílého vína se budete cítit božsky ještě před dovolenou.
Letní večeře v zahradě se neobejde bez osvěžujícího drinku. Naši baristé si pro letošní sezónu přichystali novinek více - za všechny vám doporučujeme Jasmine Bamboo - úžasnou kombinaci bílého vína, jasmínu, Martini Extra Dry a bezinkového sirupu s citrónovým garnishem.
Někdo je miluje, jiný je nemá rád. Houby v různých úpravách najdete na našem Menu po celý rok. Luxusní lanýže voní v delikátní omáčce, kterou servírujeme ke stařenému steaku, houbové krémy jsou častým hostem našich denních nabídek a nakládané houby připravujeme k podzimním předkrmům. Tentokrát vás ale zveme na krémové rizotto s lesními houbami, grilovanou hlívou královskou a křupavým parmezánovým crumblem. Co vy na to?
Tento týden máme v nabídce melounovo-jahodový cheesecake, meruňkový cheesecake s Amarettem nebo cheesecake s černým rybízem a bezinkovým krémem. To ale není všechno - v cukrářské vitríně najdete citrńový dort s maracujovým krémem nebo čokoládový řez s malinami!
Našlehaný, vychucený a vykapaný čerstvý domácí sýr, servírovaný s květy chrpy a měsíčku - perfektní k vychlazenému Proseccu nebo k růžovému francouzskému vínu v letním odpolední.
V sobotu máte spoustu času ochutnat všechno! Zarezervujte si rodinný oběd nebo večeři a užijte si prostřený stůl jenom pro vás!
Velmi jednoduchý design a fantastické okolí
Uvolněný styl s nadčasovou atmosférou.