Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Cestujte s námi! Začínáme italskými rizotty!

Cestujte s námi! Vyplouváme za rybami.
Novinka! Společenské večírky v jiném stylu!
Cestujte s námi! Začínáme italskými rizotty!
Přidat do stylu

Cestujte s námi - začínáme italskými rizotty!

Podzimní novinkou v S&I je spuštění speciálního kulinářského projektu, založeném na inspiraci oblíbenými pokrmy, výjimečnými, známými i zapomenutými ingrediencemi, po kterých prahne každý kreativní šéfkuchař. A protože jste si v S&I nejvíce oblíbili rizotto s liškami a parmezánovým crumblem, nemůžeme začít jinak, než týdnem italských rizott.

Srdečně Vás zveme na oběd i na večeři! Kromě našeho sezónního Menu na Vás bude příští týden od pondělí do pátku navíc čekat i jedna novinka v podobě originální přípravy malých kulatých zrníček rýže Arborio!

 

V pondělí - bottarga & krevety

Pokud ještě neznáte bohatou chuť sušeného kaviáru z parmice, nechte se zlákat naší pondělní nabídkou rizotta s bottargou, krevetami, sušenými rajčaty a černými olivami. Bottarga, nebo-li sušený kaviár, se vyrábí z ušlechtilých ryb jako je parmice, tuňák nebo mník mořský. Z takové delikatesy a pod rukama našeho šéfkuchaře Michala Šorfa nemůže vzniknout nic jiného, než další delikatesa! Co říkáte na oběd v našem altánu?

 

V úterý - černé rizotto & mušle sv. Jakuba

Mušle sv. Jakuba neboli hřebenatky v sobě ukrývají měkké a chutné maso, připomínající chuť oříšků. V úterý můžete ochutnat čerstvou hřebenatku se zlatým, opečeným, zkaramelizovaným okrajem, v kombinaci s černým sépiovým rizottem.

 

Ve středu jsou čerstvé lanýže!

K rizottu s lanýžem a lanýžovým kaviárem není co dodat! Chutná skvěle a výjimečně! Pro naše rizotto jsme zvolili černý lanýž z oblasti Abruzza, kde je právě jeho sezóna. Tak si ji nenechte ujít ani Vy!

 

Čtvrtek se zlatým rizottem a kozím sýrem!

Dýňové rizotto nám svým zbarvením připomíná krásnou zlatavou barvu podzimního slunce. Na našem speciálním menu jsme kombinaci jemné, krémové, žluté dýně s čerstvým, běloučkým kozím sýrem a křupavými dýňovými semínky nedokázali vynechat. A nedělejte to ani Vy!

Náš tip!

Milovníci horkých vývarů si nesmí nechat ujít čtvrteční silný kachní vývar s domácími ravioly, plněnými kaštany!

 

Luxusní pátek s bílým rizottem, foie gras a tymiánovým jus!

Tohle rizotto si právem zaslouží zakončit naší malou kulinářskou exkurzi do světa velkých rizott! V pátek končí i pracovní týden, tak proč si neužít začátek víkendu? Předpověď počasí je výjimečně příznivá, a tak vás možná potěší neobvyklý podzimní oběd v naší zahradě.

Co nás těší?

Když děláme radost i u Vás doma! Kromě prvotřídního liškového rizotta nebo víkendové extra sýrové omelety milujete naše dorty. Jsme moc rádi, že si je objednáváte i domu pro Vaše oslavy.

Mezi vaše nejoblíbenější příchutě patří maracujový, čokoládový a malinový. Nedivíme se, i my totiž rádi mlsáme! Dorty od našeho šéfcukráře Radka Čejky jsou prostě super!



Diskuze

Články

 

Skandinávské bydlení s dokonalou kuchyní

Dřevo a bílá v hlavní roli

 

Anglický venkovský styl

Nadčasový anglický styl inspirovaný přírodou

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)