Styl & interier
přihlásit| registrace |
Autor: S&I  
Na seznam kategorie

Kulinářský listopad v S&I

Lepší už to nebude?
Degustační menu na Sv. Martina!
Kulinářský listopad v S&I
Přidat do stylu

Co nového máme na Menu?

Kančí panenka, bramborovo-lanýžové pyré, restovaný černý kořen, růžičková kapusta, rozmarýnový Demi-Glace. To je náš podzim na talíři.

Bůček v zázvoru, sojové a hoisin omáčce, Padrón papričky, černý sezam a jasmínová rýže - to je naše inspirace Asií.

Tagliatelle s telecím ragů, čerstvým oregánem, rukolou a parmezánem - naše ručně připravované tagliatelle inspirované tradiční Itálií.

 

Poslední šance!

Tento víkend u nás končí Svatomartinské degustační menu, které pro vás připravil náš šéfkuchař Michal Šorf. Neváhejte - stojí to za to!

Foie gras terina, fíky, gel s černého rybízu a máslová brioška.

Husí prso sous-vide, topinambur, černý lanýž, kadeřávek, tymiánový Demi - glace.

Yuzu dortík s maracujou a fíky je z dílny našeho cukrářského mistra Radka Čejky, stejně tak jako domácí vaječný koňak, který si již v Adventu budete moci odnést v dárkovém balení s sebou!

 

Ravioli od pondělí do pátku!

Není žádným tajemstvím, že ruční příprava domácích raviol si žádá spoustu času. My jsme této italské pastě čas věnovali. Příští týden od pondělí do pátku se u nás zastavte na oběd nebo na veřeči. K raviolám máme rizottový bonus a středomořskou polévku se šafránem a kousky ryb. No řekněte sami, jak báječně může týden začínat!

 

Pondělí

Ravioly plněné pestem ze sušených rajčat, pinie, bazalka, parmezán

Lanýžové rizotto s černým zimním lanýžem, rukola

 

Úterý

Ravioly plněné ricottou a špenátem, oříškové máslo se šalvějí

Lanýžové rizotto s černým zimním lanýžem, rukola

 

Středa

Ravioly plněné houbami s lanýžovým olejem a lanýžovými perličkami

Šafránové rizotto s tuňákem a mušlí sv. Jakuba

 

Čtvrtek

Ravioly quattro formaggi, pražené vlašské ořechy, rukola

Šafránové rizotto s tuňákem a mušlí sv. Jakuba

 

Pátek

Ravioly plněné zvěřinovým masem, artyčok, pecorino

Dýňové rizotto s kozím sýrem, chips ze zimního kadeřávku

 

Slavnost na objednávku je zpět!

Jsme rádi, že vám opět můžeme uspořádat výjimečný slavnostní oběd nebo večeři ve stylu "family dinning". Naše menu servírujeme ve speciálním porcelánu, na starožitných podnosech, mísách, omáčnících a terinách. Je vhodné pro vícečlenné skupiny. Na výběr máme 3 varianty. Ke všem třem slavnostním variantám podáváme hovězí vývar s květovou špičkou, játrovými knedlíčky, domácími nudlemi a zeleninou. Sladkou tečkou nakonec je váš výběr dezertu a´la carte.

 

1. Pečený selečí hřbet & lanýžová sůl

Selátko naložíme a upečeme do křupava. Posypeme delikátní lanýžovou solí. Celé sele servírujeme s bramborovým pyré s pečenou cibulí, bylinkovými grenaille brambůrky, restovaným špenátem, růžičkovou kapustou s anglickou slaninou, grilovanou zimní zeleninou, jemnou zeleninou na másle a silnou lanýžovou šťávou.

Objednání 5 dní dopředu, doporučujeme pro 4 a více osob.

Cena samostatného chodu: 595,- Kč/osoba

Cena chodu včetně sklenky prosecca, polévky a dezertu: 825,- Kč/osoba

 

2. Pečená kachna nebo husa & med z lučního kvítí

Zlatou medovou kachnu nebo husu přineseme k vašemu stolu na pekáči vcelku, servírujeme s červeným zelím se skořicí, rolovaným bramborovým knedlíkem s perníkem, karlovarským knedlíkem a silnou tymiánovou šťávou s portským vínem.

Objednání 3 dny dopředu, doporučujeme pro 4 a více osob.

Cena samostatného chodu: 485,- Kč/osoba

Cena chodu včetně sklenky prosecca, polévky a dezertu: 715,- Kč/osoba

 

3. Svíčková Wellington

Proslulá svíčková Wellington servírovaná vcelku a navíc formou "family dinning" bude ohromující! My jsme jako přílohu vybrali glazovanou mrkev s tymiánem, máslový hrášek, pečenou dýní Hokaido, růžičkovou kapustu s anglickou slaninou, glazované šalotky a dvě nádherné omáčky: bernskou a silnou omáčku z madeiry.

Objednání 3 dny dopředu, doporučujeme pro 2 a více osob.

Cena samostatného chodu: 595,- Kč/osoba

Cena chodu včetně sklenky prosecca, polévky a dezertu: 825,- Kč/osoba

 

Objednávky přijímáme mailem na adrese: rezervace@stylainterier.cz



Diskuze

Články

 

Bydlení s dotekem jara

Nádherný minimalistický interiér s dotekem jara

 

Florence a její svět

Malý, ale útulný byt podle Florence.

Kopírování a publikování obsahu je možné pouze s uvedením autora každého konkrétního díla a s uvedením odkazu na www.stylainterier.cz
(Some rights reserved. Copyright of photos belong to each photographer/author mentioned.)